Bestel de dichtbundel 'Woud van waarde'

€ 10

 

Zeven boekjes met gedichten van deelnemers aan het community art project 'Bezinningsboom' van Stoereloer!

Gras en grijze glijbanen, je eigen melodie maken en aandacht voor de ander, maar ook een vogel verstrikt in een net; het komt allemaal voor in deze bundel. In 2022 gaf Stoereloer workshops voor 213 kinderen en volwassenen waarin ze onderzochten wat zij belangrijk vinden in het leven en wat niet vergeten mag worden. Dierbare herinneringen, inzichten, maar ook kritische noten.

Het resultaat van de workshops is de beeldende kunst expositie “het Woud van Waarde” én ook maken we deze poëziebundel, met een grote verscheidenheid aan gedichten. Met dank aan Zalsman Caparis Heerenveen.

 

Pre order de bundel door een email te sturen naar: info@stoereloer.nl

Schrijf in je mail:

  • Aantal bundel(s)
  • Naam
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer
  • evt. adres (indien je de bundel thuisgestuurd wilt krijgen. Er komen dan wel verzendkosten bij.)

We verzamelen alle bestellingen en je krijgt bericht als je je bundel(s) op kunt komen halen in De DOAS (Cornelis Trooststraat 48, Leeuwarden).

Bestel het boel 'Dwalen door Kamerverhalen'

€ 24,95

 

Ga je mee dwalen door kamerverhalen?

Tijdens de ‘intelligente’ lockdown die startte op 23 maart 2020, was iedereen plots aangewezen op die 'kleine' ruimte. Samen met 500 kinderen, volwassen en ouderen uit Leeuwarden en omstreken bouwde stichting Stoereloer een enorm miniatuurhuis vol verhalen. Ieder maakte thuis zijn of haar eigen kamerdeel en de organisatie voegde de delen samen tot een groot huis. 

Het boek bestaat uit maar liefst 180 pagina's vol met prachtige foto's van de kamers van het Miniatuurhuis Leeuwarden en gedichten, verhalen en one-liners ‘achter’ de kamers. Het is een ode aan het fysieke kunstwerk, van 6 meter lang en 2 meter hoog, gemaakt door honderden mensen in een tijd waarin we elkaar niet mochten opzoeken, aanraken en samenzijn. Maar waar ‘kunst’ ons toch samenbracht.

 

Bestel het boek door een email te sturen naar: info@stoereloer.nl

Wij wensen jou alvast veel lees-, kijk- en ‘dwaal’plezier!