Studio Stoereloer in Vlam en Fjoer

De leukste creatieve zomerweek voor kinderen! 

Wanneer?

Van maandag 12 juli t/m vrijdag 16 juli. Je mag 1 ochtend komen, maar ook alle dagen.

Tijdstip: 9:30-12:00 uur. 

Voor wie?

Alle kinderen tussen de 6 en 13 jaar.

Wat kost het?

Deelname is gratis. Je kunt een vrijwillige donatie doen als je dat kan missen.

Waar vindt het plaats?

DOAS (De Oude Ambachtsschool; Cornelis Trooststraat 48 Leeuwarden) en dbieb (Blokhuisplein 40 Leeuwarden).

Het programma

Studio Stoereloer in Vlam en fjoer

Stoereloer slaat dit jaar de handen ineen met  De Podiumschool en dbieb.  De jaarlijkse Stoereloer zomervakantieweek heeft dit jaar een bijzonder thema: Studio Stoereloer in Vlam en Fjoer! Na ruim een jaar vol beperkingen ga je op zoek naar het vuur in jezelf. Je kunt kiezen uit vijf verschillende workshops per dag. We pakken tijdens deze speciale editie extra uit, met naast beeldende kunsten ook workshops op de gebieden podiumkunst en multimedia. Bijvoorbeeld samen marionetten bouwen die tot leven komen. Of gloeiende draken. Of het karaktertje MiniMe spelen voor een blue screen.

Filmmaker Vincent Schiphorst maakt vervolgens een artistieke (surrealistische) eindfilm van de resultaten van de workshops. Met speciale technieken brengt hij bijvoorbeeld de gemaakte wezentjes tot leven, verwerkt de stemmetjes in de film en gebruikt gemaakte decors als achtergrond. 

Vrijwilligers gezocht! 

Wij zijn altijd op zoek naar leuke creatieve vrijwilligers. Om te helpen met de workshops, met limonade schenken... noem maar op. Stuur een mail naar info@stoereloer.nl als je ons team wilt komen versterken!